Vacature bbl elektrotechniek niveau 2 & 3

Denk je dat beveiligingstechniek iets voor jou is? Kom een dag met ons meelopen dan weet je het zeker!

Als leerling-monteur leer jij hoe je beveiligingsinstallaties zoals alarmsystemen, camerasystemen en brandmeldinstallaties aanlegt en onderhoud. A2B Security bestaat al meer dan 12 jaar en er werken 30 gedreven collega’s. Wij hebben al diverse leerlingen succesvol opgeleid tot beveiligingsmonteur en hebben een top-relatie met het ROC (lees onze blog van onze BBL leerling Daan) Een betere leerschool kun je in de beveiliging niet vinden 😊.

Tijdens je BBL-opleiding ga je 1 dag in de week naar school, de andere 4 dagen ga je bij A2B Security aan de slag. En dan niet met handveger en blik maar bij ons leer je het echte werk! Je start met de basiswerkzaamheden die matchen met je opleiding, zoals kabels trekken en leidingwerk monteren. Al snel gaat de praktijkopleider van A2B Security met je aan de slag om te kijken in welke discipline je wilt ontwikkelen alarm, camera- of brandmeldinstallaties, later wisselen mag natuurlijk altijd.

A2B Security kijkt met je verder! Naast je opleiding mag je jezelf specialiseren, heb je een keuze gemaakt? Dan krijg je van ons je MBV-diploma ( Monteur beveiligingssystemen ) of ID-BMI-OAI diploma installatiedeskundige Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties.

Wat verwachten wij van jou: Dat je ambitieus en leergierig bent en graag in een informele sfeer werkt.

Uiteraard werk je niet voor niks bij A2B Security, je krijgt uitbetaald conform de CAO metaal en techniek, je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Direct solliciteren

    Upload hier je CV

    Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van deze gegevens.

    Dit bericht delen met uw netwerk?