U wilt precies kunnen bepalen wie u wanneer tot welke afdelingen van uw bedrijf toegang verschaft. Uw medewerkers op kantoortijden; uw productiemensen wellicht ook ’s avonds en ’s nachts. Een aantal mensen eveneens in het weekend, wanneer moet worden doorgewerkt. Uw schoonmaakploeg misschien alleen ’s avonds of in de vroege ochtend. A2B Security realiseert daarvoor het juiste toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrolesysteem met code, pasje of biometrie

Misschien kunnen we volstaan met een eenvoudig paneel op de centrale toegangsdeur of de fabriekspoort, waarop een code wordt ingetoetst. Simpel, maar adequaat. Mogelijk vindt u een pasjes- of tag-systeem handiger, omdat u daarmee ook de gegevens van de gebruiker registreert. Wilt u niet het risico lopen dat een sleutel, pasje of tag in kwijtraakt, wordt gedupliceerd of in verkeerde handen belandt? Dan is een biometrisch toegangssysteem dat werkt op basis van een vingerafdruk een perfecte oplossing.

05a0003

Alles in één makkelijk beveiligingssysteem

Als systeemintegrator kunnen wij uw toegangscontrole systeem en uw andere beveiligingssystemen integreren in één centraal, makkelijk te beheren platform. Het systeem kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan uw camerasysteem, uw brandbeveiligingssysteem (in verband met evacuatie) en alarmsysteem. Het is zelfs mogelijk om het toegangscontrolesysteem te koppelen aan de werktijdenregistratie van P&O, tot een betrouwbare en eigentijdse ‘prikklok’.