Ondanks een behoorlijke afname in het aantal inbraken in de eerste helft van 2021, blijven inbraken helaas tot de orde van de dag. Een goede en zichtbare inbraakbeveiliging is daarom een geruststellend idee en verkleint de kans op een inbraak.

Inbraakbeveiliging | A2B Security

Inbraakbeveiliging op maat

Om inbraakbeveiliging op maat te maken beschikt A2B over diverse beveiligingsconcepten welke toepasbaar zijn voor al uw wensen en behoeften. Onze beveiligingsadviseurs maken een nauwkeurige analyse van de te beveiligen ruimte waarbij o.a. wordt gekeken naar de hoeveelheid deuren, ramen en andere factoren.  

Als BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf ontwerpen, bouwen én onderhouden we uw alarmsysteem. Als gespecialiseerd systeemintegrator maken we het mogelijk om verschillende systemen met elkaar te koppelen zodat de bediening slechts vanuit één applicatie kan worden beheerd.

Soorten inbraakbeveiliging

Afhankelijk van uw situatie en bijbehorende behoeften beschikken we over verschillende soorten inbraakbeveiliging. Iedere beveiliging heeft zijn eigen functie en dient voornamelijk ter preventie. Zo adviseert A2B u graag over hang- en sluitwerk, verlichting en diverse alarminstallaties voor zowel thuis, winkel of bedrijfstoepassingen.