Hoe makkelijk en veilig is het niet, wanneer u op uw video-intercom precies ziet wie zich bij de slagboom voor uw parkeerterrein meldt? Hoe geruststellend de wetenschap dat uw receptioniste eerst kan kijken wie er aanbelt, voordat zij uw bezoek toegang verschaft. A2B Security ontwerpt, installeert en onderhoudt voor uw kantooromgeving een camerasysteem waarop u te allen tijde kunt vertrouwen.

Camerabeveiligingsbeelden in full HD kwaliteit

Wij realiseren onopvallende, praktische camera beveiligingssystemen waar u daadwerkelijk iets mee kunt. Met beelden in full HD kwaliteit; zelfs bij weinig licht. Systemen die zich eenvoudig laten bedienen via een centraal scherm. Of via een makkelijke app op uw smartphone of tablet. Ook op afstand. U weet altijd en overal wat er in en om uw kantoor speelt onze beveiligingsoplossingen. Dat weten ook de centralisten in onze meldkamer, wanneer uw camerasysteem wordt gekoppeld aan uw inbraakalarm. Daarmee voorzien wij de politie van de nodige informatie (Live View) om snel in actie te komen, waarmee de pakkans aanzienlijk wordt verhoogd.

05a1762

Alles in één beveiligingssysteem

Wij kunnen uw camerasysteem uiteraard ook slim integreren in uw toegangscontrolesysteem. En koppelen aan uw inbraakalarm. Professioneel, makkelijk en veilig.

IS JOUW KANTOOR ECHT VEILIG GENOEG?