usps-a2b-security

Waarom kiezen voor A2B Security?

✔️ Voel uzelf veilig in uw omgeving

✔️ Altijd een lokaal aanspreekpunt

✔️ Integratie mogelijk met uw eigen systeem

✔️ Uw complete beveiliging is onze verantwoordelijkheid

A2B Security – Uw lokale partner in beveiliging

Goede beveiliging in Veldhoven vraagt om meer dan een goed alarmsysteem. Het gaat in de eerste plaats om vertrouwen. Vertrouwen in techniek, maar vooral in mensen. Mensen die je persoonlijk kent en zich in jouw situatie kunnen verplaatsen. Daarom kies je liever voor een goede buur, een lokale partner. A2B Security is die lokale partner in beveiliging in Veldhoven. Tot snel!

Wat doet A2B Security in Veldhoven?

In dienst van bedrijven en particulieren in Veldhoven voeren wij brede taken uit als het gaat om veiligheid. Zo ontwerpen we beveiligingsinstallaties, maar staan we ook zo op de stoep als het om onverwachte problemen gaat. Onze monteurs zorgen er in 95% van de gevallen voor dat storingen dezelfde dag nog verleden tijd zijn. A2B Security gaat altijd op professionele manier te werk volgens een bewezen systeem. Dit houdt in dat we eerst aan grondige risico-inventarisatie en beveiligingsscan doen, vooraleer we verder gaan met de juiste oplossing voor u als particulier of u als bedrijfsverantwoordelijke.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

We voorzien als BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf uw pand van een goed en (on)zichtbare inbraakbeveiliging wat de kans op inbraak verkleint.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Op basis van alle relevante omgevingsfactoren realiseren wij een brandalarm dat voldoet aan uw eisen én die van de brandweer en verzekeraar.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

We ondersteunen u bij de aanleg, installatie en configuratie van uw camerasysteem of netwerk en voeren tevens periodiek het onderhoud uit.

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Beheer uw pand eenvoudig met een toegangscontrolesysteem zodat u zicht heeft op wie, wanneer of waar uw pand wordt betreden.

Service

Service

Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar voor u en verhelpt snel uw problemen of storingen zonder een lange wachttijd

Onze klanten beoordelen ons met 4.6 van de 5 sterren

“Professioneel bedrijf, denken met de juiste oplossing voor de klant, kundig advies, professionele uitvoer en goede nazorg!”

Roel Gerrits

reviews-google

“Helderheid en vertrouwen elkaar was er gelijk. A2B is maatschappelijk betrokken en denkt met je mee naar de beste oplossing.”

Han van Lierop

reviews-google

“Positieve ervaring, correcte en heldere offerte en vakkundige installateurs’. Zeker een aanrader.”

Marleen Bakker

reviews-google

Een beveiligingsoplossing op maat

✔️ In dienst van bedrijven en particulieren

✔️ Grondige risico-inventarisatie

✔️ Complete beveiliging van A tot Z

✔️ In de praktijk bewezen beveiligingsproducten

A2B Security

Voor alle zekerheid

A2B Security is een NCP Borg en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij beschikken over alle relevante erkenningen, zodat wij u in de volle breedte van dienst kunnen zijn.

Helmond

0492 – 792 494

Churchilllaan 204

5705 BK Helmond

Venray

0478 – 690 615

Keizersveld 50

5803 AN Venray