Een goed, betrouwbaar alarmsysteem in je kantoor is bittere noodzaak. Om inbrekers buiten te houden uiteraard. Om materiële schade te voorkomen. Om te voldoen aan de eisen van de verzekeraar. Als BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf ontwerpen, bouwen en onderhouden wij precies het alarmsysteem dat je nodig hebt. Maar als we het slim aanpakken, ook een systeem dat kosten bespaart én je efficiency verhoogt. We leggen graag uit hoe we dat doen.

Inbraakbeveiliging kantoor | A2B Security

PAC meldkamer

Alarmering is één. Maar het is eveneens belangrijk dat er snel actie wordt ondernomen, zodra dat nodig is. A2B werkt samen met een gecertificeerde meldkamer. Zodra daar een signaal binnenkomt, wordt onmiddellijk contact opgenomen met een of meer aangewezen functionarissen. Gaat het om een inbraakalarm, dan mogen wij direct contact opnemen met de politie, zodra twee onafhankelijke melders in alarm zijn. En omdat alle meldingen separaat bij ons binnenkomen, kunnen wij precies aangeven waar in het pand een onregelmatigheid is geconstateerd.

Onderhoud inbraakbeveiliging kantoor

Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud op jouw kantoor, volgens een duidelijk en transparant servicecontract. Inclusief alle periodieke keuringen, die door een daartoe geaccrediteerde partij worden uitgevoerd. Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan zijn onze servicemonteurs 24/7 bereikbaar. Als lokale partner, altijd in de buurt, garanderen wij dat jouw systeem binnen no-time weer up and running is.

Veiliger én voordeliger. Weten hoe?