Zelf kunnen bepalen wie je wanneer tot welke afdeling van kantoor toegang verschaft. Dat geeft rust en vertrouwen! Je medewerkers op kantoortijden. Een aantal mensen ook in het weekend. De schoonmaakploeg misschien alleen ’s avonds of in de vroege ochtend. A2B Security realiseert daarvoor het juiste toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrolesysteem volledig op uw wensen

Misschien kunnen we volstaan met een eenvoudig paneel op de deur, waarop een code wordt ingetoetst. Simpel, maar adequaat. Mogelijk vind je een pasjes- of tag-systeem handiger, omdat daarmee ook de gegevens van de gebruiker geregistreerd worden. Geen risico lopen dat een sleutel, pasje of tag kwijtraakt, wordt gedupliceerd of in verkeerde handen belandt? Dan is een biometrisch toegangssysteem dat werkt op basis van een vingerafdruk een perfecte oplossing.

05a0002

Alles in één makkelijk beveiligingssysteem

Als systeemintegrator kunnen wij het toegangscontrolesysteem en alle andere beveiligingssystemen integreren in één centraal, makkelijk te beheren platform. Het systeem kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan je camerasysteem, brandbeveiligingssysteem (in verband met evacuatie) en alarmsysteem. Het is zelfs mogelijk om de toegangscontrole te koppelen aan de werktijdenregistratie van P&O, tot een betrouwbare en eigentijdse ‘prikklok’. Dat scheelt een hoop tijd, werk en rompslomp!