U wilt precies kunnen bepalen wie u wanneer tot welke afdeling van uw kantoor toegang verschaft. Uw medewerkers op kantoortijden. Een aantal mensen ook in het weekend. Uw schoonmaakploeg misschien alleen ’s avonds of in de vroege ochtend. A2B Security realiseert daarvoor het juiste toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrolesysteem volledig op uw wensen

Misschien kunnen we volstaan met een eenvoudig paneel op de deur, waarop een code wordt ingetoetst. Simpel, maar adequaat. Mogelijk vindt u een pasjes- of tag-systeem handiger, omdat u daarmee ook de gegevens van de gebruiker registreert. Wilt u niet het risico lopen dat een sleutel, pasje of tag in kwijtraakt, wordt gedupliceerd of in verkeerde handen belandt? Dan is een biometrisch toegangssysteem dat werkt op basis van een vingerafdruk een perfecte oplossing.

05a0002

Alles in één makkelijk beveiligingssysteem

Als systeemintegrator kunnen wij uw toegangscontrolesysteem en uw andere beveiligingssystemen integreren in één centraal, makkelijk te beheren platform. Het systeem kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan uw camerasysteem, uw brandbeveiligingssysteem (in verband met evacuatie) en alarmsysteem. Het is zelfs mogelijk om de toegangscontrole te koppelen aan de werktijdenregistratie van P&O, tot een betrouwbare en eigentijdse ‘prikklok’.