Een goed, betrouwbaar alarmsysteem voor uw bedrijf is bittere noodzaak. Om onuitgenodigd bezoek van uw terrein en buiten uw pand te houden uiteraard. Om materiële schade en wellicht zelfs stagnering van uw bedrijfsproces te voorkomen. Om te voldoen aan de eisen van uw verzekeraar. Als BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf ontwerpen, bouwen en onderhouden wij precies het alarmsysteem dat u nodig heeft. Maar als we het slim aanpakken, ook een systeem dat u kosten bespaart en uw efficiency verhoogt.

Integratie tussen verschillende inbraakbeveiligingsystemen

Als systeemintegrator kunnen wij ervoor zorgen dat uw alarmsysteem probleemloos interacteert met uw toegangscontrolesysteem, inclusief camerabeveiliging. In dat geval kunnen beide systemen vanuit één applicatie worden beheerd en met één pasje worden bediend. Datzelfde pasje geeft ook toegang tot het parkeerterrein achter de slagboom en bedient de elektrische bedrijfspoort, in door u te bepalen tijdszones. Zo verleent u de schoonmaakploeg bijvoorbeeld ’s avonds toegang tot (bepaalde delen van) uw bedrijf, maar overdag blijft de poort voor alle niet-medewerkers gesloten.

05a0032

PAC meldkamer

Alarmering is één. Maar het is eveneens belangrijk dat er snel actie wordt ondernomen, zodra dat nodig is. A2B sluit u aan op een gecertificeerde meldkamer. Zodra daar een signaal binnenkomt, wordt onmiddellijk contact opgenomen met een of meer aangewezen functionarissen. Gaat het om een inbraakalarm, dan mogen wij direct contact opnemen met de politie, zodra twee onafhankelijke melders in alarm zijn. En omdat alle meldingen separaat bij ons binnenkomen, kunnen wij precies aangeven waar op het terrein of in het pand een onregelmatigheid is geconstateerd.

24/7 Service

Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud, volgens een duidelijk en transparant servicecontract. Inclusief alle periodieke keuringen, die door een daartoe geaccrediteerde partij worden uitgevoerd. Mocht zich onverhoopt een storing voordoen, dan zijn onze servicemonteurs 24/7 bereikbaar. Als lokale partner, dicht bij u in de buurt, garanderen wij dat uw systeem binnen no time weer up and running is.

Beveiligingsoplossingen afgestemd op uw bedrijf

Wat uw eisen ook zijn en welke condities binnen uw bedrijf ook gelden, A2B Security integreert de juiste componenten tot een effectief en praktisch alarmsysteem. Een heavy duty systeem wellicht, dat bestand is tegen extreme omstandigheden, zoals vocht, vet, hitte. Een interface die geschikt is voor een industriële omgeving, een robuuste alarmknop die tegen een stootje kan. Wij bouwen altijd een beveiligingssysteem dat voor u werkt.

Veiliger én voordeliger. Weten hoe?