Wel zo makkelijk en veilig, wanneer je op je video-intercom precies ziet wat de chauffeur van dat donkere busje voor jouw pand van zin is. En dat de receptioniste eerst kan kijken wie zich bij de
slagboom meldt, voordat zij bezoek toegang verschaft. A2B Security ontwerp, installeert en onderhoudt een camerabeveiligingsysteem in en om bedrijfspanden, waarop je te allen tijde kunt vertrouwen.

Camerabeveiliging met full HD kwaliteit en sabotageproof

Wij realiseren praktische, robuuste camerasystemen waar je daadwerkelijk iets mee kunt. Vandaalbestendig waar dat nodig is. Anti-mask, dus niet te saboteren. Met beelden in full HD kwaliteit; zelfs bij weinig licht. Een systeem dat zich eenvoudig laat bedienen vanuit de receptie of de beveiligingscentrale. Of via een makkelijke app op je smartphone of tablet. Ook op afstand. Je weet altijd en overal wat er in en om je bedrijf speelt. Dat weten ook de centralisten in onze meldkamer, wanneer het camerasysteem wordt gekoppeld aan jouw inbraakalarm. Daarmee voorzien wij de politie van de nodige informatie om snel in actie te komen. Dat betekent een aanzienlijke verhoging van de pakkans.

05a0035

Alles in één beveiligingssysteem

Wij kunnen het geplaatste camerasysteem uiteraard ook slim integreren in jouw toegangscontrolesysteem. En koppelen aan het inbraakalarm. Professioneel, makkelijk en veilig.

EEN VEILIGE OMGEVING BEGINT BIJ A2B SECURITY