Wel zo makkelijk en veilig, wanneer u op uw video-intercom precies ziet wat de chauffeur van dat donkere busje voor uw pand van zin is. En dat uw receptioniste eerst kan kijken wie zich bij de slagboom meldt, voordat zij uw bezoek toegang verschaft. A2B Security ontwerp, installeert en onderhoudt een camerabeveiligingsysteem in en om uw bedrijfspand, waarop u te allen tijde kunt vertrouwen.

Camerabeveiliging met full HD kwaliteit en sabotageproof

Wij realiseren praktische, robuuste camerasystemen waar u daadwerkelijk iets mee kunt. Vandaalbestendig waar dat nodig is. Anti-mask, dus niet te saboteren. Met beelden in full HD kwaliteit; zelfs bij weinig licht. Een systeem dat zich eenvoudig laat bedienen vanuit de receptie of de beveiligingscentrale. Of via een makkelijke app op uw smartphone of tablet. Ook op afstand. U weet altijd en overal wat er in en om uw bedrijf speelt. Dat weten ook de centralisten in onze meldkamer, wanneer uw camerasysteem wordt gekoppeld aan uw inbraakalarm. Daarmee voorzien wij de politie van de nodige informatie om snel in actie te komen. Dat betekent een aanzienlijke verhoging van de pakkans.

05a0035

Alles in één beveiligingssysteem

Wij kunnen uw camerasysteem uiteraard ook slim integreren in uw toegangscontrolesysteem. En koppelen aan uw inbraakalarm. Professioneel, makkelijk en veilig.