Als systeemintegrator ontwerpt en bouwt A2B Security voor u een beveiligingsconcept op maat. Uitermate complex … achter de schermen. Maar verrassend makkelijk en vriendelijk in gebruik.

Door onze expertise en jarenlange ervaring leveren we maatwerk die passen binnen uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging en onderhoud.

icon-inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Een betrouwbaar alarmsysteem is een geruststellend idee. Goed te weten dat uw huis of pand een veilig thuis is. En dat een ongenode bezoeker van uw bedrijf snel wordt opgemerkt.

icon-brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Los van wettelijke eisen en verzekeringstechnische voorschriften, is goede brandbeveiliging een must. Om menselijke en materiële schade te voorkomen. Maar ook om de continuïteit van uw business niet in gevaar te brengen.

icon-camerabeveiliging

Camerabeveiliging

U ziet zo wie er aanbelt en voor de deur staat. Makkelijk. Of die klant achter in uw winkel wel goede bedoelingen heeft. Belangrijk. Of dat u op uw vrije dag toch maar beter even naar de zaak rijdt om bij te springen, want het is druk.

icon-toegangscontrole

Toegangscontrole

Precies bepalen wie wanneer waar naar binnen (of naar buiten) mag. Gewoon veilig. Maar ook achteraf vaststellen wie wanneer waar binnen kwam. En dat bijvoorbeeld koppelen aan de werktijdenregistratie. Buitengewoon slim.

icon-service

Service

Niets zo gevaarlijk als vermeende veiligheid. Met A2B weet u zeker dat uw systemen doen wat ze moeten doen. Dankzij gedegen onderhoud. En dankzij onze professionele meldkamer.