Als systeemintegrator ontwerpt en bouwt A2B Security voor u een beveiligingsconcept op maat. Uitermate complex achter de schermen, maar verrassend makkelijk en vriendelijk in gebruik.

Altijd safe met onze beveiligingsoplossingen

Door onze expertise en jarenlange ervaring leveren we maatwerk die passen binnen uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging en onderhoud. A2B Security helpt u graag om de juiste keuze te maken om uw wensen en behoeften op het gebied van veiligheid

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Een betrouwbaar alarmsysteem is een geruststellend idee. Goed te weten dat uw huis of pand een veilig thuis is. En dat een ongenode bezoeker van uw bedrijf snel wordt opgemerkt.

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Los van wettelijke eisen en verzekeringstechnische voorschriften, is goede brandbeveiliging een must. Om menselijke en materiële schade te voorkomen. Maar ook om de continuïteit van uw business niet in gevaar te brengen.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

U ziet zo wie er aanbelt en voor de deur staat. Makkelijk. Of die klant achter in uw winkel wel goede bedoelingen heeft. Belangrijk. Of dat u op uw vrije dag toch maar beter even naar de zaak rijdt om bij te springen, want het is druk.

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Precies bepalen wie wanneer waar naar binnen (of naar buiten) mag. Gewoon veilig. Maar ook achteraf vaststellen wie wanneer waar binnen kwam. En dat bijvoorbeeld koppelen aan de werktijdenregistratie. Buitengewoon slim.

Service

Service

Niets zo gevaarlijk als vermeende veiligheid. Met A2B weet u zeker dat uw systemen doen wat ze moeten doen. Dankzij gedegen onderhoud. En dankzij onze professionele meldkamer.

Beveiligingsoplossingen van A2B Security

Als specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen kijkt A2B graag met u mee naar uw beveiligingsbehoeften. We stellen dan ook prioriteit aan het feit dat uw gebouw, personeel en eigendommen maximaal beschermd zijn tegen eventuele indringers of andere ongewenste zaken. A2B biedt u verschillende beveiligingsoplossingen op maat aan, namelijk:

  • Inbraakbeveiliging
  • Brandbeveiliging
  • Camerabeveiliging
  • Toegangscontrole beveiliging

Naast bovengenoemde diensten bieden we ook onderhoud aan op uw systeem. Ook systemen van derden onderhouden wij graag voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.