De basis van betrouwbare alarm beveiliging is een zorgvuldige analyse van de situatie in en om je huis. Want als de installatie niet precies is afgestemd op jouw specifieke situatie, is de kans op loos alarm groot. Of erger nog: de kans op het uitblijven van alarm. Onze beveiligingsadviseurs besteden daarom veel tijd aan het opstellen van een gedegen programma van eisen. Hoeveel ruimten moeten worden beveiligd? Hoeveel deuren en ramen? Wie gaat het alarmsysteem bedienen? Wat de specifieke omstandigheden ook zijn, wij ontwerpen een passende beveiligingsoplossing.

Huisdiervriendelijk alarmsysteem

Heb je huisdieren? Dat is voor de inbraakbeveiliging geen probleem, maar we moeten er wel rekening mee houden. Misschien moeten we trilcontacten toepassen in plaats van bewegingsmelders. Wellicht is een passief infraroodsysteem een slimmere keuze. We voorzien je graag van passend advies voor een huisdiervriendelijk alarmsysteem.

Inbraakbeveiling huis nodig? | A2B Security Helmond & Venray

Één centraal beveiligingssysteem

Natuurlijk ga je voor optimaal gemak en wil je één centraal alarmsysteem! Daarom kunnen wij jouw inbraakbeveiliging slim integreren met andere toepassingen. Koppelen aan rook- en CO2–melders bijvoorbeeld. Aan een paniekdrukalarm. Zelfs
vochtsensoren in de kelder kunnen wij aan jouw alarmsysteem linken. A2B security integreert het allemaal tot één makkelijk te bedienen systeem. In- en uit te schakelen, in te zien en te beheren via een handige app op je smartphone of tablet.

Draadloos alarmsysteem

Het alarmsysteem dat wij voor jou realiseren, is modulair opgebouwd uit betrouwbare componenten. Het is in een latere fase dus eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Zónder hak- en breekwerk overigens, dankzij draadloze beveiligingstoepassingen.

Inbraakbeveiliging met code, pasje of vingerafdruk

Is het onthouden en intoetsen van een alarmcode lastig? In dat geval ontwerpen wij het systeem zo dat het eenvoudig wordt geactiveerd met een pasje of een tag. Of met een vingerafdruk.

Gecertificeerde meldkamer

Alarmering is één. Maar het is eveneens belangrijk dat er snel actie wordt ondernomen, zodra dat nodig is. A2B security werkt samen met een gecertificeerde meldkamer. Daar komt een signaal binnen, wanneer bijvoorbeeld een oudere bewoner op de calamiteitenknop heeft gedrukt. Vanuit de meldkamer wordt dan onmiddellijk contact opgenomen met een of meer aangewezen contactpersonen. Gaat het om een inbraakalarm, dan mogen wij direct contact opnemen met de politie, zodra twee onafhankelijke melders in alarm zijn. En omdat alle meldingen separaat bij ons binnenkomen, kunnen wij precies aangeven waar in huis een onregelmatigheid is geconstateerd.

Veiliger én voordeliger. Weten hoe?