Over A2B Security

A2B Security is gespecialiseerd in ontwerp, engineering en technisch beheer van beveiligingsinstallaties. Wij realiseren en onderhouden slimme en betrouwbare systemen voor:

Voor particulier en bedrijfsleven

A2B organiseert en borgt optimale veiligheid. In woningen en kantoren, winkels en winkelcentra, productieomgevingen en logistieke centra, bedrijventerreinen en openbare ruimte. Dat begint met een grondige risico-inventarisatie en beveiligingsscan. Vervolgens realiseren wij een oplossing die de te beveiligen situatie exact past. Vandaag en morgen.

Dichtbij dus snel

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen, overheden en particulieren in de regio Helmond/Eindhoven. Een geografisch beperkt werkgebied en dat is een bewuste keuze. Wij kennen de situatie en beveiligingsuitdagingen van onze klanten, als een goede buur. Mocht  zich in uw installatie een storing voordoen, dan staat binnen de kortst mogelijke tijd een servicemonteur op de stoep. Een vaste monteur die alle ins en outs van uw installatie kent. Zo kunnen storingen in 95% van de gevallen dezelfde dag nog worden verholpen.

De beste beveiligingsinstallaties

Binnen elk beveiligingssegment werken wij met producten van één toonaangevende supplier. Onze engineers en monteurs kennen deze oplossingen door en door en weten dus exact hoe ze uw installatie het beste ontwerpen en configureren. Eén merk maakt het bovendien makkelijker om onderdelen op voorraad te houden, zodat storingen sneller kunnen worden verholpen.

Breed advies

Behalve van installatietechnisch advies, voorzien wij opdrachtgevers desgewenst ook van advies met betrekking tot preventieve en risicobeperkende maatregelen van bouwkundige en organisatorische aard. Denk hierbij aan hang- en sluitwerk, veilig sleutelbeheer of compartimentering van waardevolle zaken.

Voor alle zekerheid

A2B Security is een NCP Borg en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Wij beschikken over alle relevante erkenningen, zodat wij u in de volle breedte van dienst kunnen zijn.