Hoe makkelijk en veilig is zou het zijn, wanneer u op uw video-intercom precies ziet wie er voor de poort aan uw oprijlaan staat? Hoe geruststellend de wetenschap dat uw kinderen eerst kunnen kijken wie er heeft aangebeld, voordat ze de voordeur openmaken. Dat kan. A2B ontwerp, installeert en onderhoudt voor u een camerasysteem waarop u te allen tijde kunt vertrouwen.

Full HD beelden

Wij realiseren onopvallende, praktische camerasystemen waar u daadwerkelijk iets mee kunt. Met beelden in full HD kwaliteit; zelfs bij weinig licht. Een systeem dat u kunt bedienen via een makkelijke app op uw smartphone of tablet. Ook op afstand. U weet altijd en overal wat er in en om uw woning speelt. Dat weten ook de centralisten in onze meldkamer, wanneer uw camerasysteem wordt gekoppeld aan uw inbraakalarm. Daarmee voorzien wij de politie van de nodige informatie om snel in actie te komen. Dat betekent een aanzienlijke verhoging van de pakkans.

05a1822

Alles in één systeem

Wij kunnen uw camerasysteem ook slim integreren in uw toegangscontrolesysteem. En koppelen aan alle mogelijke domotica-toepassingen, zoals de centrale bediening van verlichting, zonwering, klimaatbeheersing en alarmering. Makkelijk én veilig.