Hoe makkelijk en veilig zou het zijn, wanneer je op je videointercom precies ziet wie er voor de poort aan de oprijlaan staat? Hoe geruststellend de wetenschap dat jouw kinderen eerst kunnen kijken wie er heeft aangebeld, voordat ze de voordeur openmaken. Dat kan! A2B ontwerpt, installeert en onderhoudt voor alle gezinsleden een camerasysteem waarop je te allen tijde kunt vertrouwen.

Full HD beelden

Wij realiseren onopvallende, praktische camerasystemen waar jij daadwerkelijk iets mee kunt. Met beelden in full HD kwaliteit; zelfs bij weinig licht. Een systeem dat je kunt bedienen via een makkelijke app op je eigen smartphone of tablet. Ook op afstand. Zo weet je altijd en overal wat er in en om jouw woning speelt. Dat weten ook de centralisten in onze meldkamer, wanneer jouw camerasysteem wordt gekoppeld aan je inbraakalarm. Daarmee voorzien wij de politie van de nodige informatie om snel in actie te komen. Dat betekent een aanzienlijke verhoging van de pakkans.

Camerabeveiliging | A2B Security

Alles in één systeem

Misschien zijn er meer domotica-toepassingen in huis. Denk aan de centrale bediening van verlichting, zonwering, klimaatbeheersing en alarmering. Wij maken graag alles veilig én makkelijk. Daarom maken wij, indien gewenst, een koppeling met het camerasysteem. Het kan zelfs geintigreerd worden met een toegangscontrolesysteem.

IS JOUW HUIS VEILIG GENOEG?