A2B Security – Uw lokale partner in beveiliging

Goede beveiliging in Oss vraagt om meer dan een goed alarmsysteem. Het gaat in de eerste plaats om vertrouwen. Vertrouwen in techniek, maar vooral in mensen. Mensen die je persoonlijk kent en zich in jouw situatie kunnen verplaatsen. Daarom kies je liever voor een goede buur, een lokale partner. A2B Security is die lokale partner in beveiliging in Oss. Tot snel!

Wat doet A2B Security in Oss?

In dienst van bedrijven, instellingen, overheden en particulieren in Oss voeren wij brede taken uit als het gaat om veiligheid. Zo ontwerpen we beveiligingsinstallaties, maar staan we ook zo op de stoep als het om onverwachte problemen gaat. Onze monteurs zorgen er in 95% van de gevallen voor dat storingen dezelfde dag nog verleden tijd zijn.

A2B Security gaat altijd op professionele manier te werk volgens een bewezen systeem, zowel bij particulieren als bedrijven in Oss. Dit houdt in dat we eerst aan grondige risico-inventarisatie en beveiligingsscan doen, vooraleer we verder gaan met de juiste oplossing voor u als particulier of u als bedrijfsverantwoordelijke.

Beveiliging A2B Security
A2B Security Oss

Bekijk de referenties over onze beveiligingsdiensten in Oss

Sprinklerinstallatie in Oss
Sprinklerinstallatie voor Vos Logistics

Neem contact met ons op

  Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van deze gegevens.

  Diensten A2B Security rondom beveiliging Oss

  Inbraakbeveiliging: Om je huis of pand te beschermen tegen ongewenste bezoekers is een betrouwbaar alarmsysteem een goede oplossing. Dagelijks vinden er in Nederland ongeveer 136 inbraken plaats. Een goed functionerend alarmsysteem zorgt dat u met een gerust hart kan slapen.

  Brandbeveiliging: Niet alleen voor het gebouw of inboedel is een brandbeveiliging een must, maar ook voor jezelf en eventuele medewerkers is het verstandig om de kans op een brand te minimaliseren. Daarnaast is het verzekeringstechnisch en volgens de ARBO-voorschriften noodzakelijk om je brandbeveiliging op orde te hebben.

  Camerabeveiliging Camerabeveiliging wordt anno 2021 steeds vaker toegepast bij woonhuizen, kantoorruimtes of bedrijfspanden. Naast het feit dat camerabeveiliging preventief werkt, is het ook een functionele manier om controle te houden op wie je pand of ruimte betreed. Het is een goedkope manier zonder terugkerend onderhoud om overzicht te houden.

  Toegangscontrole: Verhoog de veiligheid door te bepalen wie er wel of niet naar binnen of buiten mag. Met toegangscontrole bescherm je op eenvoudige wijzen je bezittingen en je werknemers. Het gebruik van sleutels en sloten zorgt nog steeds voor problemen doordat bijvoorbeeld deuren niet vergrendeld zijn. Een toegangscontrolesysteem kan je simpelweg tags of pasjes verlenen om toegang te verlenen.

  Service: Niets is zo gevaarlijk als vermeende veiligheid. Met A2B Security weet je zeker dat alle systemen doen wat ze moeten doen dankzij gedegen onderhoud en onze professionele meldkamer.

  Helmond

  0492 – 792 494

  Churchilllaan 204

  5705 BK Helmond

  Venray

  0478 – 690 615

  Keizersveld 50

  5803 AN Venray