Goed en regelmatig onderhoud van de beveiligingssystemen is van cruciaal belang voor zowel de werking als de levensduur van uw installatie. Ook voor de veiligheid, want onvoldoende onderhoud leidt vaak tot loos of – erger nog – uitblijvend alarm.

Beveiligingsbedrijf dat dichtbij zit, dus razendsnel

Goed te weten dat A2B Security bij u in de buurt zit. In geval van storing meldt onze servicemonteur zich onmiddellijk bij u om deze te verhelpen. In 95% van de gevallen dezelfde dag nog. Hij kent uw installatie door en door en weet een storing vaak te verhelpen nog voordat u deze zelf heeft opgemerkt.

Onderhoud & Garantie | A2B Security

Beveiligingsinstallatie met voordeel, inzicht en zekerheid

Wij leveren uw beveiligingsinstallatie op met een transparant onderhoudscontract op maat. Dat maakt kosten budgetteerbaar en u weet precies hoeveel de TcO van uw installaties bedraagt. Bovendien weet u zeker dat u aan alle geldende wet- en regelgeving voldoet en dat uw installatie ook aan de eisen van uw verzekeraar beantwoordt. Alle verplichte periodieke keuringen ten behoeve van certificering worden uitgevoerd door een onafhankelijke, geaccrediteerde inspectie-instelling.

A2B Security Veilig Woon/Werk Plan

Veiligheid kent geen tijd en onze Servicedienst is dan ook 24/7 bereikbaar. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Nog vertrouwder, wanneer u gebruikmaakt van het A2B Security Veilig Woon/Werk Plan. Dan profiteert u van de volgende extra’s:

  • Geen voorrijkosten bij storingen
  • Periodieke controle van uw installatie, waarmee de werking wordt gegarandeerd
  • Eventuele gebreken worden snel en vakkundig gerepareerd, zonder extra kosten.

Het A2B Security Veilig Woon/Werk Plan is er al voor slechts € 129,- per jaar.

Ook installaties van derden

Wilt u weten of het onderhoud aan uw beveiligingsinstallaties voordeliger kan? Onze Servicedienst onderhoudt ook installaties van derden.