Hoe veilig en geruststellend zou het zijn, wanneer je op een discreet scherm achter de kassa de bewegingen van alle klanten in je winkel kunt volgen? Niet alleen vooraan in de zaak, maar ook in dat wat donkerder hoekje achterin. Een systeem dat ook toont hoe druk het is op je vrije dag, zodat je misschien besluit toch maar een handje te komen helpen. A2B Security maakt het.

Camerabeveiligingssystemen met full HD kwaliteit, zelfs bij weinig licht

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden voor jouw winkel een camerasysteem waarop je altijd kunt vertrouwen. Een praktisch systeem waar je daadwerkelijk iets mee kunt. Met beelden in full HD kwaliteit; zelfs bij weinig licht. Een systeem dat je kunt bedienen via een centraal scherm achter de kassa of in jouw kantoor. Maar ook via een makkelijke app op je smartphone of tablet. Ook op afstand.

05a0040

Gezichtsherkenning

Altijd en overal weten wat er in je winkel speelt. Dat weet jij én de centralisten in onze meldkamer, wanneer jouw camerasysteem wordt gekoppeld aan je inbraakalarm. Daarmee voorzien wij de politie van de nodige informatie (Live View) om snel in actie te komen, waarmee de pakkans aanzienlijk wordt verhoogd.

Alles in één beveiligingssysteem

Wij kunnen jouw camerasysteem ook slim integreren in je toegangscontrolesysteem. En koppelen aan alle mogelijke domoticatoepassingen, zoals de centrale bediening van verlichting, zonwering, klimaatbeheersing en alarmering. Makkelijk én veilig.

EEN VEILIGE WINKEL ZONDER GEDOE BEGINT BIJ A2B SECURITY