Hoe veilig en geruststellend zou het zijn, wanneer u op een discreet scherm achter de kassa de bewegingen van alle klanten in uw winkel kunt volgen? Niet alleen vooraan in de zaak, maar ook in dat wat donkerder hoekje achterin. Een systeem dat u ook toont hoe druk het is op uw vrije dag, zodat u misschien besluit toch maar een handje te komen helpen. A2B Security maakt het.

Camerabeveiligingssystemen met full HD kwaliteit, zelfs bij weinig licht

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden voor uw winkel een camerasysteem waarop u te allen tijde kunt vertrouwen. Een praktisch systeem waar u daadwerkelijk iets mee kunt. Met beelden in full HD kwaliteit; zelfs bij weinig licht. Een systeem dat u kunt bedienen via een centraal scherm achter de kassa of in uw kantoor. Maar ook via een makkelijke app op uw smartphone of tablet. Ook op afstand.

05a0040

Gezichtsherkenning

U weet altijd en overal wat er in uw winkel speelt. Dat weten ook de centralisten in onze meldkamer, wanneer uw camerasysteem wordt gekoppeld aan uw inbraakalarm. Daarmee voorzien wij de politie van de nodige informatie (Live View) om snel in actie te komen, waarmee de pakkans aanzienlijk wordt verhoogd.

Alles in één beveiligingssysteem

Wij kunnen uw camerasysteem ook slim integreren in uw toegangscontrolesysteem. En koppelen aan alle mogelijke domotica-toepassingen, zoals de centrale bediening van verlichting, zonwering, klimaatbeheersing en alarmering. Makkelijk én veilig.