Een goed, betrouwbaar alarmsysteem voor uw winkel is bittere noodzaak. Om inbrekers buiten te houden uiteraard. Om materiële schade te voorkomen. Om uw handel te beschermen. Om te voldoen aan de eisen van uw verzekeraar. Als BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf ontwerpen, bouwen en onderhouden wij precies het alarmsysteem dat u nodig heeft. Maar als we het slim aanpakken, ook een beveiligingssysteem dat u kosten bespaart en uw efficiency verhoogt.

Onze beveiligingsadviseurs besteden daarom veel tijd aan het opstellen van een gedegen programma van eisen. Hoeveel ruimten moeten worden beveiligd? Hoeveel deuren en ramen? Wie gaat het systeem bedienen? Wat de specifieke omstandigheden ook zijn, wij ontwerpen een passende beveiligingsoplossing.

Makkelijk in één inbraakbeveiligingssysteem

Als systeemintegrator kunnen wij ervoor zorgen dat uw alarmsysteem probleemloos samenwerkt met uw toegangscontrolesysteem, inclusief video-intercom. In dat geval kunnen beide alarmsystemen met één applicatie worden beheerd en met één pasje worden bediend. Datzelfde pasje geeft ook toegang tot het parkeerterrein achter de slagboom of tot het magazijn, in door u te bepalen tijdszones. Zo verleent u de schoonmaakploeg bijvoorbeeld ’s avonds toegang, maar overdag blijven de deuren voor de schoonmakers gesloten.

05a0018

PAC meldkamer voor inbraakbeveiliging

Alarmering is één. Maar het is eveneens belangrijk dat er snel actie wordt ondernomen, zodra dat nodig is. A2B Security sluit u aan op een gecertificeerde meldkamer. Zodra daar een signaal binnenkomt, wordt onmiddellijk contact opgenomen met een of meer aangewezen functionarissen. Gaat het om een inbraakalarm, dan mogen wij direct contact opnemen met de politie, zodra twee onafhankelijke melders in alarm zijn. En omdat alle meldingen separaat bij ons binnenkomen, kunnen wij precies aangeven waar in de winkel een onregelmatigheid is geconstateerd.

Koppeling met camerasysteem

Natuurlijk kunnen wij uw alarmsysteem ook koppelen aan een camerasysteem. De beelden – HD-kwaliteit! – laten onze centralisten in de meldkamer (en eventueel ook u thuis) precies zien wat er in uw winkel aan de hand is. Of misschien ziet u helemaal niets, net als de inbreker die dankzij de koppeling met een mistgenerator geen kans ziet waardevolle spullen uit uw winkel mee te nemen.

24/7 Service

Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud, volgens een duidelijk en transparant servicecontract. Inclusief alle periodieke keuringen, die door een daartoe geaccrediteerde partij worden uitgevoerd. Mocht zich onverhoopt een storing voordoen, dan zijn onze servicemonteurs 24/7 bereikbaar. Als lokale partner, dicht bij u in de buurt, garanderen wij dat uw systeem binnen no time weer up and running is.

Veiliger én voordeliger. Weten hoe?