Servicemonteur beveiligingsinstallaties

πŸ”’ Wil jij jouw loopbaan beveiligen met een spannende nieuwe uitdaging? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een gedreven Servicemonteur Inbraak die klaar is om zich te laten gelden in de wereld van beveiligingstechnologie.

Als Servicemonteur Inbraak ben jij de expert die ervoor zorgt dat onze inbraakbeveiligingssystemen altijd optimaal functioneren. Met jouw passie voor techniek en klantgerichtheid ben je de steunpilaar van onze klanten, zodat zij met een gerust hart kunnen slapen.

Concrete verantwoordelijkheden

● Uitvoeren van periodiek onderhoud aan inbraakbeveiligingssystemen, inclusief alarmsystemen, bewegingssensoren en camerasystemen.
● Diagnose stellen en reparaties uitvoeren bij storingen aan inbraakbeveiligingssystemen.
● Uitvoeren van upgrades en updates aan bestaande systemen om optimale prestaties te garanderen.
● Testen van inbraakbeveiligingssystemen na installatie, onderhoud of reparatie om te controleren of ze correct functioneren.
● Klantinteractie, inclusief communicatie over uitgevoerde werkzaamheden en het verstrekken van advies over het gebruik en onderhoud van de systemen.
● Nauwkeurig documenteren van uitgevoerde werkzaamheden en rapporteren aan leidinggevenden.
● Naleven van veiligheidsvoorschriften en -protocollen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Als Servicemonteur beveiligingsinstallaties ga jij alleen op pad naar diverse klanten zoals bijvoorbeeld scholen of grote logistieke organisaties. Elke dag is anders, ons klantenbestand varieert namelijk enorm. Wij doen al het werk rondom de kerk van klein naar groot en garanderen veiligheid voor iedereen.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Servicemonteur Inbraak die niet alleen uitblinkt in technische vaardigheden, maar ook perfect past binnen onze bedrijfscultuur van Brabantse gezelligheid en een platte organisatiestructuur. Β De ideale kandidaat is iemand die houdt van een informele en vriendelijke werkomgeving waarin collega’s als familie zijn. Je bent een echte teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt en samenwerkt om doelen te bereiken.

Vereisten

● Installatiedeskundige of onderhoudsdeskundige certificaten IDB of ODB;
● Projecteringsdeskundige is een prΓ©;
● Minimaal 2 jaar ervaring in de beveiligingsbranche.

Wij bieden jou

Je komt bij ons terecht in een warme en Brabantse organisatie, met veel humor op de werkvloer (geen grap). Daarnaast gaan we jaarlijks een aantal keer met elkaar op pad en doen we ECHT leuke dingen. Zo hebben we eerder een uitstapje naar Oostenrijk gemaakt om Max aan te moedigen bij de F1, zijn we met een partybus naar zee gegaan om te blokarten en hebben we een helicopter dropping gehad en natuurlijk mooie feestjes gevierd (niet verplicht maar wel heel leuk!!)

Daarnaast bieden we:

● Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3000,- en €3900,-;
● 25 vakantiedagen + 13 ATV
● Werkbus voor woon werkverkeer;
● Tablet + telefoon.
● Wij faciliteren diverse trainingen/scholingen en tal van doorgroeimogelijkheden in de richting die jij wil!

Heb jij deze vacature gelezen en beginnen jouw alarmbellen te rinkelen? Laat dan je gegevens, dan drinken we binnenkort een kopje koffie!

Direct solliciteren

    Upload hier je CV

    Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van deze gegevens.

    Dit bericht delen met uw netwerk?