Servicemonteur Brandmeldinstallaties
🔥 Laat jouw carrière vlammen als Servicemonteur Brandmeldinstallaties! Wij zoeken een gedreven professional die de brand weet te blussen met zijn technische kennis en klantvriendelijke houding!

Als Servicemonteur Brandmeldinstallaties speel je een essentiële rol in het onderhouden, repareren en verbeteren van brandmeldsystemen. Met jouw expertise zorg je ervoor dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op een effectieve en betrouwbare brandbeveiliging.

Concrete verantwoordelijkheden

Uitvoeren van periodiek onderhoud aan brandmeldinstallaties.
Diagnose stellen en reparaties uitvoeren bij storingen.
Inspecties en tests uitvoeren voor algemene beoordeling.
Nauwkeurig rapporteren van werkzaamheden.
Klantcommunicatie over planning en uitgevoerde werkzaamheden.
Registratie van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.
Naleving van veiligheidsvoorschriften.

Als Servicemonteur Brandmeldinstallaties ga jij alleen op pad naar diverse klanten zoals bijvoorbeeld scholen of grote logistieke organisaties. Elke dag is anders, ons klantenbestand varieert namelijk enorm. Wij doen al het werk rondom de kerk van klein naar groot en garanderen veiligheid voor iedereen.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een Servicemonteur Brandmeldinstallaties die niet alleen technisch bekwaam is, maar ook perfect past binnen onze bedrijfscultuur van Brabantse gezelligheid en no-nonsense aanpak. De ideale kandidaat is iemand die geniet van de informele sfeer en het teamwork dat typerend is voor onze organisatie. Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en samen met collega’s uitdagende projecten aan te pakken.

Vereisten

Installatiedeskundige of onderhoudsdeskundige certificaten IDB of ODB;
Projecteringsdeskundige is een pré;
Minimaal 2 jaar ervaring in de beveiligingsbranche.

Wij bieden jou

Je komt bij ons terecht in een warme en Brabantse organisatie, met veel humor op de werkvloer (geen grap). Daarnaast gaan we jaarlijks een aantal keer met elkaar op pad en doen we ECHT leuke dingen. Zo hebben we eerder een uitstapje naar Oostenrijk gemaakt om Max aan te moedigen bij de F1, zijn we met een partybus naar zee gegaan om te blokarten en hebben we een helikopter dropping gehad en natuurlijk mooie feestjes gevierd (niet verplicht maar wel heel leuk!!)

Daarnaast bieden we jou:

Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3000,- en €3900,=;
25 vakantiedagen + 13 ATV
Werkbus voor woon werkverkeer;
Tablet + telefoon.
Wij faciliteren diverse trainingen/scholingen en tal van doorgroeimogelijkheden in de richting die jij wil!

Heb jij deze vacature gelezen en beginnen jouw alarmbellen te rinkelen? Laat dan je gegevens, dan drinken we binnenkort een kopje koffie!

Direct solliciteren

    Upload hier je CV

    Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van deze gegevens.

    Dit bericht delen met uw netwerk?