Projectleider Beveiligingstechniek & Brandmeldtechniek

ūüĒí Op zoek naar een uitdagende kans om je leiderschap te laten schitteren binnen de spannende wereld van beveiligingstechniek en brandmeldsystemen? Stop met zoeken! Onze vacature voor Projectleider Beveiligingstechniek & Brandmeldtechniek bij A2B Security biedt jou de perfecte gelegenheid om jouw passie voor innovatie, veiligheid en technologie te combineren in een dynamische en professionele omgeving.

Als Projectleider ben jij de drijvende kracht achter het succes van onze projecten. Met jouw uitgebreide kennis en ervaring in de beveiligings- en brandmeldindustrie, stuur je moeiteloos teams aan, manage je projectbudgetten en bewaak je strakke deadlines. Jouw doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat onze klanten keer op keer versteld staan van de kwaliteit en effici√ęntie van onze oplossingen.

Concrete verantwoordelijkheden

‚óŹ Financi√ęle verantwoordelijkheid voor het project;
‚óŹ Co√∂rdinatie van tekenwerk, functieblok matrixen en AutoCAD-tekeningen;
‚óŹ Initi√ęren van bouwprocessen;
‚óŹ Contact onderhouden met elektriciens en aannemers;
‚óŹ Begeleiding van monteurs;
‚óŹ Opstellen en bewaken van de projectplanning en urenregistratie;
‚óŹ Verzorgen van de eindoplevering;
‚óŹ Facturatie van projectkosten;
‚óŹ Calculatie en facturatie van extra werkzaamheden naar de klant.

Als Projectleider Beveiligingstechniek & Brandmeldtechniek kom je terecht in een geweldig team van 3 vertegenwoordigers. Je schakelt direct met onze Calculator Werkvoorbereider en ondersteunt je collega projectleider waar nodig. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid het team van 35 monteurs aan te sturen en de projecten in goede banen te leiden, zodat er zo min mogelijk brandjes geblust hoeven te worden. De klanten waar wij dag en nacht voor klaar staan vari√ęren van kinderdagverblijven tot aan grote logistieke organisaties. Wij doen al het werk rondom de kerk! van klein naar groot.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar dé ultieme aanwinst voor ons team: een Projectleider Beveiligingstechniek & Brandmeldtechniek die niet alleen de passie voor techniek deelt, maar ook de Brabantse gezelligheid omarmt en gedijt in een informele, platte bedrijfscultuur.

Ben jij die dynamische professional die gelooft in het motto “geen woorden, maar daden”? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons is het geen kwestie van alleen maar werken, maar van samenwerken in een omgeving waarin plezier en prestaties hand in hand gaan.

Vereisten

‚óŹ Minimaal 3-5 jaar ervaring als projectleider in beveiligingsbranche
‚óŹ Ervaring met AutoCad
‚óŹ Je beschikt over een projecteringsdeskundige BMI certificaat.

Wij bieden jou

Je komt bij ons terecht in een warme en Brabantse organisatie, met veel humor op de werkvloer (geen grap). Daarnaast gaan we jaarlijks een aantal keer met elkaar op pad en doen we ECHT leuke dingen. Zo hebben we eerder een uitstapje naar Oostenrijk gemaakt om Max aan te moedigen bij de F1, zijn we met een partybus naar zee gegaan om te blokarten en hebben we een helikopter dropping gehad en natuurlijk mooie feestjes gevierd (niet verplicht maar wel heel leuk!!)

Daarnaast bieden we jou:

‚óŹ Een goed salaris op basis van jouw ervaring tussen de ‚ā¨4000,- en ‚ā¨4500,-
‚óŹ 25 vakantiedagen + 13 ATV
‚óŹ Pensioenfond PMT
‚óŹ Leaseauto
‚óŹ Laptop + Telefoon.

Heb jij deze vacature gelezen en beginnen jouw alarmbellen te rinkelen? Laat dan je gegevens, dan drinken we binnenkort een kopje koffie!

Direct solliciteren

    Upload hier je CV

    Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van deze gegevens.

    Dit bericht delen met uw netwerk?