Monteur beveiligingsinstallaties
ūüĒí Ben jij klaar om de wereld een stukje veiliger te maken? Heb je een passie voor techniek en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe kans? Dan ben je hier aan het juiste adres. ¬†Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven Monteur Beveiligingsinstallaties die onze crew komt versterken.

Als Monteur Beveiligingsinstallaties speel je een belangrijke rol in het installeren, onderhouden en repareren van beveiligingssystemen. Van alarmsystemen tot toegangscontrolesystemen, jij zorgt ervoor dat alles perfect werkt en onze klanten met een gerust hart kunnen slapen. Als Monteur Beveiligingsinstallaties ben jij dé expert!

Concrete verantwoordelijkheden

‚óŹ Installatie: Plaatsen van alarmsystemen, camerabewaking en toegangscontroles.
‚óŹ Onderhoud: Regelmatige checks en vervanging van onderdelen om topprestaties te waarborgen.
‚óŹ Reparatie: Snelle diagnose en reparatie van storingen.
‚óŹ Klantinteractie: Vriendelijk en professioneel communiceren met klanten over planning en problemen.
‚óŹ Documentatie: Nauwkeurig bijhouden van werkzaamheden en technische gegevens.
‚óŹ Veiligheid: Zorgen voor naleving van veiligheidsvoorschriften en wetgeving.

Als Monteur Beveiligingsinstallaties kom je terecht in een sterk en mega gezellig team van 35 man. Jouw toekomstige teamcoördinator zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en samen met jouw buddy (of alleen) ga je op pad naar verschillende klanten. Wij doen al het werk rondom de kerk. Dus van scholen tot aan distributiecentra’s, wij garanderen veiligheid voor iedereen!

Dit ben jij

Wij zoeken een Monteur Beveiligingsinstallaties die niet alleen technisch vaardig is, maar ook past binnen onze informele, no-nonsense bedrijfscultuur. Ben jij iemand die de Brabantse gezelligheid omarmt en geniet van een platte organisatiestructuur? En als jij graag je handen uit de mouwen steekt en houdt van een positieve werksfeer waarin plezier en prestaties samenkomen, dan ben jij onze ideale kandidaat! Je bent niet bang om hard te werken, maar je doet het altijd op een leuke manier.

Vereisten

‚óŹ Ervaring in de beveiligingstechniek is een pr√©;
‚óŹ Jij bent technisch onderlegd, representatief en gemotiveerd!

Wij bieden jou

Je komt bij ons terecht in een warme en Brabantse organisatie, met veel humor op de werkvloer (geen grap). Daarnaast gaan we jaarlijks een aantal keer met elkaar op pad en doen we ECHT leuke dingen. Zo hebben we eerder een uitstapje naar Oostenrijk gemaakt om Max aan te moedigen bij de F1, zijn we met een partybus naar zee gegaan om te blokarten en hebben we een helikopter dropping gehad en natuurlijk mooie feestjes gevierd (niet verplicht maar wel heel leuk!!)

Daarnaast bieden we jou:

‚óŹ Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring!
‚óŹ 25 vakantiedagen + 13 ATV
‚óŹ Werkbus voor woon werkverkeer;
‚óŹ Tablet + telefoon.
‚óŹ Wij faciliteren diverse trainingen/scholingen en tal van doorgroeimogelijkheden in de richting die jij wil!

Heb jij deze vacature gelezen en beginnen jouw alarmbellen te rinkelen? Laat dan je gegevens, dan drinken we binnenkort een kopje koffie!

Direct solliciteren

    Upload hier je CV

    Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van deze gegevens.

    Dit bericht delen met uw netwerk?