Wij zijn natuurlijk enorm trots dat we al zoveel klanten hebben mogen helpen met hun installaties. In onze referenties geven we dan ook graag het woord aan onze klanten en horen we vanuit hen waarom de samenwerking met A2B Security nou zo’n succes was. Vandaag spreken wij Maurik van den Heuvel, onder andere eigenaar van ‘Van den Heuvel Logistiek’ en ‘Kaeve’.

Over Kaeve
Sinds 29 april is het pas open, Kaeve in Uden. Kaeve is een afgeleide van het woord mancave; tegenwoordig een hip begrip onder de mannen. Een mancave is een ruimte, vaak aan huis, waar mannen zich terug kunnen trekken om een potje voetbal te kijken met vrienden of aan hun auto of motor te sleutelen. Maar waarom zou je hier geen XXL versie van kunnen maken?

Dat was precies Maurik’s gedachte. Naast zijn transportbedrijf begon Maurik van den Heuvel tien jaar geleden met de verzameling van exclusieve auto’s. Langzaamaan kon hij meer afstand nemen van zijn transportbedrijf en zo zijn hobby verder uitbouwen. De afgelopen jaren werd dit steeds groter en groter en drie jaar geleden was het perfecte pand daar. Vorig jaar kocht hij het en werd zijn idee om hier een mancave XXL van te maken realiteit. De verbouwing en restyling van het pand kon nu écht gaan beginnen.

Kaeve is veel meer dan alleen de verkoop van exclusieve auto’s. Het is een totaalbeleving. Bij binnenkomst heb je de gelegenheid voor een hapje en drankje en naast exclusieve auto’s wordt er nog veel meer aangeboden. Zo staan er boten, Harley’s en luxe buitenkeukens te koop en is er kunst te vinden gemaakt van vliegtuigmeubels. Daarnaast kun je ervoor kiezen je auto helemaal luxe op te laten poetsen en is er een designer in huis die je auto volledig kan restylen naar jouw wens. Maar er wordt natuurlijk ook aan de vrouwen gedacht, want inderdaad die zijn toch wel welkom in deze mancave. Er is een goudsmit aanwezig die de mooiste sieraden maakt. Zo is er voor ieder wat wils!

De samenwerking
Het transportbedrijf van Maurik werkte al succesvol samen met A2B Security; alle beveiliging is daar geïnstalleerd. Door de positieve ervaring was in de zoektocht naar een beveiligingspartner voor het pand van Kaeve de link snel gelegd. A2B Security heeft voor Kaeve de alarmsystemen gemonteerd die voldoen aan klasse drie (de een na hoogste).

“Ik ben ontzettend blij met de samenwerking. Er werd snel geschakeld en ook de vrij strakke deadline is netjes gehaald.”
Maurik van den Heuvel

In drie weken tijd moest alles geregeld zijn, want op 29 april was de opening. De monteurs hebben letterlijk tot twee uur ’s middags nog de laatste kabels gelegd en om vier uur was de opening. Over goed timemanagement gesproken …
Maurik: “Wij raden A2B Security dan ook zeker aan. In een tijd als deze waarin het moeilijk is om aan mensen te komen, hebben zij in drie weken tijd de beveiliging voor ons kunnen regelen. Een knap staaltje werk!”

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons.

mannen en auto's

Dit bericht delen met uw netwerk?