Installatiemonteur Brand

🔥Ben je klaar om jouw carrière te laten ontvlammen als Installatiemonteur Brand? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde professional die van aanpakken weet en klaar is om het vuur te blussen met zijn technische vaardigheden.

Als Installatiemonteur Brand speel je een cruciale rol bij het installeren, onderhouden en repareren van brandbeveiligingssystemen. Van brandmelders tot sprinklerinstallaties, jij zorgt ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op optimale brandveiligheid.

Concrete verantwoordelijkheden

Installatie van brandmelders, sprinklerinstallaties en andere brandbeveiligingssystemen.
Uitvoeren van periodiek onderhoud aan brandbeveiligingsapparatuur.
Diagnose stellen en reparaties uitvoeren bij storingen.
Samenwerken met teamleden en klanten om installaties te optimaliseren.
Nauwkeurig documenteren van uitgevoerde werkzaamheden en rapporteren aan leidinggevenden.
Naleven van veiligheidsvoorschriften en -protocollen tijdens het werk.
Klantinteractie, inclusief communicatie over planning en uitgevoerde werkzaamheden.

Als Installatiemonteur Brand ga jij met je buddy (of alleen) op pad naar diverse klanten zoals bijvoorbeeld scholen of grote logistieke organisaties. Elke dag is anders, ons klantenbestand varieert namelijk enorm. Wij doen al het werk rondom de kerk van klein naar groot! Maar je staat er nooit alleen voor natuurlijk, want je hebt 35 collega monteurs en onze teamcoördinatoren sturen jou de goede richting op!

Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar een sprankelende Installatiemonteur Brand die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook een perfecte match vormt met onze bedrijfscultuur van Brabantse gezelligheid en no-nonsense mentaliteit. De ideale kandidaat is een echte teamspeler die van aanpakken weet en altijd klaarstaat om samen met ons de klus te klaren. Met een flinke dosis humor en positiviteit weet je de werkvloer op te fleuren en zorg je voor een omgeving waarin iedereen met plezier werkt.

Vereisten

Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
Installatiedeskundige, onderhoudsdeskundige, projecteringsdeskundige is een pré.
Technisch onderlegd, representatief en gemotiveerd!

Wij bieden jou

Je komt bij ons terecht in een warme en Brabantse organisatie, met veel humor op de werkvloer (geen grap). Daarnaast gaan we jaarlijks een aantal keer met elkaar op pad en doen we ECHT leuke dingen. Zo hebben we eerder een uitstapje naar Oostenrijk gemaakt om Max aan te moedigen bij de F1, zijn we met een partybus naar zee gegaan om te blokarten en hebben we een helikopter dropping gehad en natuurlijk mooie feestjes gevierd (niet verplicht maar wel heel leuk!!)

Daarnaast bieden we jou:

Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring;
25 vakantiedagen + 13 ATV
Werkbus voor woon werkverkeer;
Tablet + telefoon.
Wij faciliteren diverse trainingen/scholingen en tal van doorgroeimogelijkheden in de richting die jij wil!

Heb jij deze vacature gelezen en beginnen jouw alarmbellen te rinkelen? Laat dan je gegevens, dan drinken we binnenkort een kopje koffie!

Direct solliciteren

    Upload hier je CV

    Ik ga akkoord met het versturen en opslaan van deze gegevens.

    Dit bericht delen met uw netwerk?