In de ‘gezichten achter A2B Security’ interviewen we iedere keer een andere medewerker van A2B Security. Deze maand zetten we Ruud van de Laar in de spotlight.

Deze rasechte Helmonder is al sinds 2018 werkzaam bij A2B Security. Ruud is projectleider en zorgt ervoor dat alle projecten op rolletjes lopen. Daarnaast biedt hij ook ondersteuning bij storingen en leidt hij collega’s op bij de installatie van brandmeldsystemen. Ruud: “Voor mij is dit een hele leuke baan met veel uitdagingen. Geen een dag is hetzelfde in deze technische branche.”

Het allerleukste aan werken bij A2B Security vindt Ruud toch wel de collegialiteit en informele werksfeer. Iedereen helpt elkaar als er problemen zijn. Ruud: “Als vader van drie kinderen is flexibiliteit voor mij heel belangrijk. Als er thuis iets geregeld moet worden waar ik niet onderuit kan, wordt er meteen naar een oplossing gezocht.”

“Regelen, doorpakken en blijven doen waar je goed in bent. Dat is hoe we bij A2B Security te werk gaan.”

Ieder project bij A2B Security pakken we met beide handen aan, of het nu groot of klein is. Het project wat Ruud het meest is bijgebleven? “Dat was toch wel Het Schild in Wolfheze. Hier hebben wij een installatie van meer dan 1.000 melders vervangen zonder uitval van detectie, waardoor de beveiliging in het pand de hele tijd gewaarborgd is gebleven.”

Een leuk weetje over Ruud? Tijdens de zomermaanden draait zijn barbecue overuren. Hij vindt het fantastisch om de heerlijkste gerechten klaar te maken. Wij zien de uitnodiging wel verschijnen hoor Ruud …

Benieuwd wie we de volgende keer interviewen? Houd onze website en LinkedIn pagina goed in de gaten.

Man aan het werk

Dit bericht delen met uw netwerk?