In de ‘gezichten achter A2B Security’ interviewen we iedere maand een andere medewerker van A2B Security. Deze maand trappen we af met Ronald de Jong. Elf maanden geleden is Ronald gestart bij A2B Security. Ronald: “Momenteel ben ik me aan het specialiseren in brandbeveiliging. Ik vind het ontzettend belangrijk om door te blijven leren. Een van de grootste en gaafste projecten waar ik aan heb gewerkt is een magazijn van Vida XL met een oppervlakte van 166.000 vierkante meter (bijna 28 voetbalvelden!) voorzien van brandbeveiliging. Ik ben bij dit project van A-Z betrokken geweest; van kabels leggen tot componenten aansluiten. Heel erg gaaf om zo’n verantwoordelijkheid te mogen dragen.”

“Er hangt echt een familiesfeer bij A2B Security en we doen veel leuke activiteiten met collega’s.”

A2B Security werkt voornamelijk regionaal. Je hoeft dus niet het hele land door te reizen. Ontzettend belangrijk voor een echte familieman als Ronald. “Ik heb nu een kleintje van 2,5 jaar en verwacht in augustus mijn tweede kindje. Tijd met mijn gezin doorbrengen vind ik heel erg belangrijk. De flexibiliteit die ik in mijn werk krijg is dus erg fijn.”

Een leuk weetje over Ronald? Hij is zeker niet bang aangelegd. Vroeger deed hij zich voor als boef in een bijtpak om zo politiehonden te kunnen trainen. Gaaf hè?

Benieuwd wie we volgende maand interviewen voor de gezichten achter A2B Security? Houd onze website en LinkedIn pagina goed in de gaten.

man aan het werk

Dit bericht delen met uw netwerk?