We kunnen ons goed voorstellen dat jullie benieuwd zijn hoe zo’n proces van een brandmeldinstallatie er nu eigenlijk precies uitziet. In deze blog nemen we je van a-z mee zodat je precies weet hoe wij te werk gaan.

We beginnen altijd met het ontwerp van de brandmeldinstallatie. Er wordt een programma van eisen opgesteld. Hierin staat precies beschreven waar de brandmeldinstallatie aan moet voldoen. Dit wordt gedaan in overleg met de klant, op basis van wet en regelgeving en eventueel aanvullende eisen van de verzekeraar of de klant. Als alles goedgekeurd is, kunnen we starten met het ontwerp. Vanuit A2B Security werken we met verschillende merken: Hertek, Notifier, Labor strauss en Bosch. Wij maken de keuze welk merk het beste past bij de klant. Als het goedgekeurd is door de klant kunnen we starten met de uitvoering.

Bij A2B Security kunnen wij het hele traject verzorgen: van leveren tot onderhouden en installeren. We hebben de mensen in huis met de juiste kwalificaties en hebben gezamenlijk een bak aan ervaring.

Als het systeem is opgeleverd, komt er nog een externe inspectie kijken en als dit allemaal in orde is leveren wij het logboek, tekenwerk, rapport van oplevering en inspectie aan bij de klant. En zo ronden wij ons project dan succesvol af.

Ons grootste brandmeldinstallatie project tot nu toe? Dat was voor Vida XL. Hier hebben we een magazijn met een oppervlakte van 166.000 vierkante meter (bijna 28 voetbalvelden!) voorzien van brandbeveiliging in 33 weken tijd.

A2B security is een erkend brand detectie bedrijf. Al onze keurmerken vind je hier. Ben je benieuwd bij welke klanten wij installaties hebben mogen verrichten? Onze referenties vind je hier. Wil je meer weten over de brandbeveiligingsoplossingen van A2B Security? Advies? Of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

brandmeldinstallatie

Dit bericht delen met uw netwerk?